Astrograma


Sperăm că aţi studiat oferta completă

Comandă consultaţie astrologică
Consultaţie video

Discuţie live, pe Skype sau Zoom. Şedinţa durează aproximativ 90 de minute şi acoperă punctele forte şi cele de tensiune ale astrogramei analizate, precum şi căile de dezvoltare personală cele mai potrivite în funcţie de intenţiile evolutive indicate de harta natală. Se poate alege tipul dorit de consultaţie: analiza hărţii natale, astrologie previzională sau astrologie relaţională.

Preţ: 250 Lei


Datele persoanei căreia i se analizează astrograma
Numele
Prenumele
Data naşterii
Locul naşterii
Ora naşterii

(Acurateţea este importantă. Dacă o cunoaşteţi doar cu aproximaţie sau deloc vă rugăm să specificaţi. Necunoaşterea orei de naştere înseamnă un studiu mai sărac în informaţii.)

Tipul de consultaţie:

Natal - Consultaţie astrogramă natală, descrierea hărţii natale, punctele forte şi direcţiile de dezvoltare ale personalităţii.

Previzional - Consultaţie tranzite actuale şi revoluţie solară anuală, analiza perioadei curente şi a celei dintre două aniversări în raport cu viaţa nativului.

Relaţional - Consultaţie astrologie relaţională, analiza dinamicii unei relaţii (de cuplu, de familie, de prietenie etc.)

Şedinţa

Ziua şi ora întâlnirii propusă de dumneavoastră:

Urmează ca în funcţie de disponibilitatea astrologului, să accepte sau să vă propună un alt moment al întâlnirii. S-ar putea să fiţi contactat/ă telefonic direct de către astrologul cu care urmează să vă întâlniţi în şedinţa live.


Date pentru facturare şi contact
(factura proformă va fi emisă pentru aceste date)
Nume şi prenume
Localitatea
Adresa (str., nr.)
Judeţul
Ţara
E-mail
(Verificaţi să fie corectă! Citiţi precizările mai jos.)
Rugăm insistent pe cei care aşteaptă mesaje de la noi, să verifice şi folderul Spam.
Telefon
Doresc facturare pe persoană juridică.
Metoda de plată:
- Transfer bancar (veţi primi factura proformă şi modalităţile de plată prin mail)
- Online cu cardul (veţi fi redirecţionat la EuPlatesc.ro - în plus, disponibil şi prin GooglePay, ApplePay, QR-bLinkPay)
Ne-ar ajuta, şi în acest fel v-aţi ajuta, dacă ne-aţi oferi mai multe amănunte legate de dumneavoastră. Dacă aveţi o problemă care vă interesează în mod deosebit sau vă supără, vă rugăm să ne spuneţi cu toată sinceritatea despre ce este vorba, ca să vă putem ajuta cât mai mult. Astrologul este un consilier, nu un ghicitor!
Mesajul
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 19 pe 6 şi apoi să adunaţi pe 1.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.

După ce aţi verificat corectitudinea datelor scrise, click pe butonul de mai jos.


Adresele de mail

 • Veţi primi detalii suplimentare pe adresa dumneavoastră de mail.
 • Dacă nu aţi primit mesaj de la noi înseamnă că nu aţi scris corect adresa dumneavoastră de mail sau ne aflăm în una din situaţiile de mai jos.
 • Rugăm insistent pe cei care aşteaptă mesaje de la noi, să verifice şi folderul Spam sau Bulk (Yahoo dar şi Gmail).
 • Este posibil ca adresele de la Microsoft (live, outlook, hotmail, msn) să nu primească mesajele trimise de noi, de aceea este recomandabil să vă înscrieţi cu altă adresă de mail.


Modalităţi de plată

După completarea formularului veţi primi în căsuţa de mail două mesaje: unul cu explicaţii suplimentare şi modalităţi de plată şi un altul cu factura proformă, notificarea de plată. Iată cum puteţi plăti:

Transfer bancar

Puteţi plăti factura proformă primită prin depunere numerar în cont, ordin de plată, transfer bancar, internet banking, 24banking sau orice altă modalitate de care dispuneţi. Datele necesare (datele firmei, IBAN) le veţi primi în cele două mesaje.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca aţi ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completaţi un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăţi.
- Plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa/Visa Electron şi MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizaţiile care asigură tranzacţiilor on-line acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăţi, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa şi MasterCard.
Important de ştiut! - Pentru plăţile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Precizări necesare

 • Comentariile NU sunt generate automat de vreun calculator! Ele sunt scrise efectiv, cu mult suflet, de către unul dintre astrologii ce compun echipa.
 • Preferăm să nu facem studii pentru copiii mai mici de 3 (trei) ani.
 • Dacă aşteptaţi mesaj de la noi, vă rugăm insistent să verificaţi şi folderul Spam sau Bulk, deoarece mesajele noastre pot să ajungă acolo.
 • Acurateţea orei de naştere este foarte importantă în realizarea unui studiu astrologic complet (bazat pe zodii, Case şi aspecte planetare)! Dacă o cunoaşteţi doar cu aproximaţie sau deloc vă rugăm să specificaţi. În lipsa orei de naştere studiul se realizează doar cu elementele astrologice disponibile (zodii şi aspecte planetare) ceea ce ne împiedică să oferim anumite tipuri de informaţii.
 • Studiile astrologice au în general 7-14 pagini A4, în funcţie de complexitatea studiului şi de necesitatea explicării unor amănunte.
 • Termenul de finalizare este de maximum trei săptămâni din momentul primirii contravalorii studiului şi eliberării actelor fiscale. În cazul în care suntem foarte aglomeraţi sau există motive de întârziere, vă vom anunţa printr-un mesaj.
 • Studiul finalizat este trimis în format PDF prin email ca fişier ataşat. Poate fi scos la imprimantă.
 • La consultaţiile video, şedinţa este înregistrată şi apoi înregistrarea este oferită clientului.
 • În cazul în care plata se face prin firmă, avem nevoie de datele fiscale ale firmei.
 • În cazul în care plata a fost facută de altă persoană sau de către o firmă, vă rugăm să ne trimiteţi un mesaj de înştiinţare pentru a putea face legătura între plătitor şi persoana pentru care s-a plătit studiul.
 • Toate datele şi mesajele schimbate cu noi rămân confidenţiale.
Alte servicii